Brf Kolla Trädgård

Kungsbacka, Kolla Parkstad

Välkommen till Brf Kolla Trädgård. Här bor du i nyproducerad bostadsrätt i ett utav Kolla Parkstads bästa lägen!

Bostäder: 36 bostadsrätter Tillträde: Vår/Sommar 2017 Rum: 1 - 4 rok Yta: 40 - 93 kvm Pris: 1 395 000 - 3 795 000 kr Månadsavgift: 1 954 - 5 518 kr

Lev livet i Kungsbackas nya småstadsidyll

Välkommen till Brf Kolla Trädgård. Här bor du i nyproducerad bostadsrätt i ett utav Kolla Parkstads bästa lägen!

Välkommen hem - vem du än är
36 luftiga lägenheter i olika storlekar och stilar. Något för alla, oavsett var i livet man befinner sig eller hur familjesituationen ser ut. Ungefär så ser vår vision ut bakom Brf Kolla Trädgård. Och det vore ingen överdrift att påstå att visionen är på god väg att bli verklighet. Så välkommen hem - vem du än är!

Olika stilar och storlekar
Vår arkitekt har haft stort fokus på att skapa bostäder för olika typer av människor. För visst skiljer sig behoven beroende på om du är ung singel, barnfamilj eller ett äldre par med utflugna barn? I de kommande husen kommer det att finnas allt från ettor på 40 kvadrat upp till fyror i två plan på 93 kvadratmeter med stora möjligheter att påverka planlösningen. Kanske vill du ha kontor på ovanvåningen, eller kanske hyra ut en del av bostaden? Eftersom det finns en separat ingång till varje våningsplan uppfyller etagelägenheterna skatteverkets krav för andrahandsuthyrning vilket öpnnar upp en mängd möjligheter. Möjligheterna med dessa lägenheter är oändliga och kan sänka din boendekostnad rejält.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max. Planlösningarna är moderna med öppna ytor och ljusinsläpp från minst två håll. Vill du ha en social atmosfär med öppet mellan kök och vardagsrum? Eller ett mer avskilt kök? Ta en titt i prislistan och lägenhetsbeskrivningarna för att hitta den lägenhet som passar dig och dina behov bäst. Alla lägenheter i Brf Kolla Trädgård har minst en stor balkong och ett rejält förråd och majoriteten av bostäderna får också en egen parkeringsplats invid tomten.

Den sociala gården
En viktig del i arbetet med Brf Kolla Trädgård har varit att skapa förutsättningar för naturliga mötesplatser. Tack vare att husen endast är i två plan och förrådens placering bildas trevliga gårdsmiljöer som skapar samvaro för alla som bor här. På de gröna gårdarna kommer det att finnas utemöbler, grillar och annat som bostadsrättsföreningen tillhandahåller redan från första dagen. Här kommer det vara lätt att trivas.

En småstadsidyll nära kust och centrum
Kolla Parkstad, som är det största bostadsprojektet i Kungsbackas historia växer nu fram till en expansiv och attraktiv stadsdel på stadskartan. Här blir natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer en del av din vardag. Förutom områdets egna fördelar med närhet till parker, förskola och skola bor du intill Kungsbacka centrum med sitt rika utbud av shopping, bio och restauranger. Det tar dig endast 15 minuter att promenera längs den trivsamma Kungsbackaån in till centrum.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Kolla Trädgård kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!
Skriv ut

Intresseanmälan

 • *
 • *
 • *
 • *
  *
 •  * 
 • **
  **
 • Ålder
 • Villkor *
 • *Obligatoriskt fält.
  **Ett av fälten måste vara ifyllt.
Tack för din anmälan!

Visningar

10 sep
Var:
Granittorget, Kungsbacka
Kommentar:
Välkommen på visningsdag i Kolla Parkstad!
När:
10 sep  kl. 11:00
Anmälan krävs:
Nej
Kontakt:
Emma Törnberg, Svensk Fastighetsförmedling
Kommande visningar:
 • 28 sep, kl. 17:00

Andra intressanta projekt

EPiTrace logger