Brf Hermelinen

Nyköping

Bo i nytt ! Ingen budgivning ! Vi planerar för byggstart efter sommaren.

Bostäder: 41 bostadsrätter Tillträde: Planerat våren 2018 Rum: 1 - 4 rok Yta: 41 - 87 kvm Pris: 1 415 000 - 3 132 000 kr Månadsavgift: 2 221 - 4 713 kr

Två balkonger eller en uteplats?

Bo i nytt ! Ingen budgivning ! Vi planerar för byggstart efter sommaren.

Småbarnsfamilj eller mitt i livet? I Brf Hermelinen hittar du vackra och bekväma lägenheter för dig som vill bo centralt.

Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger, banker, skolor och bibliotek. Samtidigt ligger bostadsrättsföreningen i ett lugnt hörn av staden. Belägen vid korsningen Östra Storgatan/Östra Kvarngatan får du ett både centralt och lugnt boende.

I Brf Hermelinen har vi satsat på att skapa härliga ytor även utanför lägenheten. På nedre plan har alla hem fina altaner medan man i de flesta lägenheter på övriga plan har dubbla balkonger. På fjärde våningen har varje lägenhet både balkong och en fantastisk terass!

Möjlighet till garage finns i källarplan, mot en månadskostnad om 700 kr/plats. Här finns 28 st p-platser och det finns även möjlighet att hyra p-plats i närliggande garage.

En promenad till småbåtshamnen
Tio minuter bort ligger den idylliska småbåtshamnen och den som längtar efter sköna stunder och äventyr i skog och mark kan glädja sig över Sörmlands sagolika natur. Nyköping omgärdas av inte mindre än 37 naturreservat som innefattar både skärgård med saltstänkta klippor, vackra skogar med fina vandringsleder och spegelblanka insjöar för sköna sommardopp.

Goda kommunikationer
Samtidigt är du som Nyköpingsbo alltid nära världen. En 15 minuters bilresa bort ligger Skavsta flygplats med smidiga kommunikationer till Europas huvudstäder. Och den som föredrar resor med tåg har ett flertal dagliga
avgångar till Stockholm, Norrköping, Linköping och Malmö att välja på. I Brf Hermelinen får du helt enkelt ett optimalt boende.
Kan man bo bättre Centralt i Nyköping?

Samtliga bilder är illustrationer, vi reserverarr oss för ändringar.

Gå in under bostäder och priser. Där finner ni en köksritning under var lägenhet. Köksritning,reservation för revidering.
Skriv ut

Intresseanmälan

 • *
 • *
 • *
 • *
  *
 •  * 
 • **
  **
 • Ålder
 • Villkor *
 • *Obligatoriskt fält.
  **Ett av fälten måste vara ifyllt.
Tack för din anmälan!

Andra intressanta projekt

EPiTrace logger