Brf Råckringen, Vällingby Parkstad etapp 1

Stockholm, Vällingby - Råcksta

Nu är alla lägenheter reserverade i etapp 1! Kontakta gärna ansvarig mäklare för att få mer information om andra pågående projekt i området.

Bostäder: 86 bostadsrätter Tillträde: Prel. 3:e kvartalet 2017 Rum: 1 - 4 rok Yta: 38 - 101 kvm Pris: 1 950 000 - 3 995 000 kr Månadsavgift: 2 011 - 5 345 kr

Nu är alla lägenheter reserverade i etapp 1! Kontakta gärna ansvarig mäklare för att få mer information om andra pågående projekt i området.

Här lever du familjevänligt och tryggt - ett boende som bjuder på både storstadskänsla, naturreservat och vass arkitektur. På promenadavstånd från Vällingby Centrum och med bara 70 meter till Råcksta tunnelbanestation växer högintressanta Vällingby Parkstad fram.

Vällingby Parkstad är ett helt nytt område som när det står klart kommer att ståta med 1400 nya bostäder runt trevliga lokalgator med lekplatser, grönskande innergårdar, nya arbetsplatser och kaféer.
Spännande kvarter med liv och rörelse från morgon till kväll.
På torgen, längs gårdsgatorna och i Gunnar Martinssons fina park hittar du många inbjudande ytor för vila, aktiviteter och lek. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Stockholms innerstad men ändå vill bo nära naturen och tystnaden.
På andra sidan tunnelbanespåret ligger Grimsta naturreservat med Kaanan-badet, motionsslingor, svampstigar och lyxigt skogsbrus. Är du sugen att slå klackarna i taket finns Kungsholmen och city knappa tjugo minuter bort med gröna linjen.

Lägenheterna kännetecknas av ljus och rymd, något som accentueras av takhöjden på 2,50 meter.
Samtliga lägenheter har rymliga balkonger, franska balkonger eller egen uteplats.
En stilla kopp kaffe på balkongen när solen går upp? Eller njuter du hellre av en middag i kvällssolens sken på den egna terrassen? Valet är ditt.

I Brf Råckringen bor du i funktionella, luftiga lägenheter med fräscha kök, nya vitvaror och badrum med spa-känsla. Vardagslyx till ett rimligt pris. På Peab tycker vi att alla har rätt att bo bra.

Boendet kännetecknas av bra förvaring, lättmöblerade rum och gott om vardagssköna lösningar. De flesta lägenheterna har fönster mot olika väderstreck eller är så kallade genomgångslägenheter vilket innebär ljusinsläpp från minst två håll. För att förstärka den luftiga känslan har många lägenheter öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för storslagna middagar, soffmys framför tv:n eller saftkalas på uteplatsen/balkongen.

Välkommen till Brf Råckringen!
Skriv ut

Andra intressanta projekt

EPiTrace logger