Steningehöjden etapp 2C

Sigtuna

I populära Steninghöjden planerar vi nu för 10 kedjehus.

Bostäder: 10 kedjehus Tillträde: Kvartal 3, 2016 Rum: 4 - 5 rok Yta: 100 - 131 kvm Tomtarea: 245 - 381 kvm Pris: 3 575 000 - 4 100 000 kr

Ett sätt att leva och bo.

I populära Steninghöjden planerar vi nu för 10 kedjehus.

Steningehöjden - Ett sätt att leva och bo

I nästa etapp av populära och expansiva Steningehöjden planerar för 10 välplanerade kedjehus i två olika husmodeller med varierande tomtstorlekar.

Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring och hälsa på folk. 900 bostäder blir det till slut, en blandning av villor, radhus och lägenheter. Med torg och grönytor, precis som i en liten stad.

Livet på Steningehöjden präglas av närheten till en rad frilufts- och rekreations- möjligheter. Även inne i Steningehöjden finns det attraktiva promenadstråk, och bevarade naturpartier. Alla trädgårdar och förgårdar gör också att det finns härliga möjligheter att träffas och umgås med sina grannar på ett otvunget sätt, när man rör sig i området eller vistas i kvarterens inre. De ger goda anledningar till att vistas ute och knyta kontakter mellan såväl vuxna som barn. Här ska man nästan kunna ta på känslan av trygghet och närhet.

Ett boende i fantastiska omgivningar
Det bästa av allt med Steningehöjden är nog att det är så nära naturen, här kommer du att bo praktiskt taget mitt i den. I väster gränsar Steningehöjden till Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola som är riktiga oaser för den som gillar att lufsa runt i skog och mark. I skogarna omkring växer till exempel svamp och bär. Och Steninge Slott och Mälaren ligger på en skön och rofylld promenads avstånd. Vill du hitta det verkliga lugnet kan du ta metspöet med dig ner till Mälaren, där det finns över 30 olika fiskarter och fisket är fritt. Gös, gädda och abborre finns det gott om. Och varma sommardagar kan du ta ett dopp nere i det barnvänliga Steningebadet, bara cirka 15 minuter med cykel från Steningehöjden.

De boende i Steningehöjden får inte bara ett idealiskt boende nära naturen med fina områden för bad och rekreation. De får även bekvämt avstånd till både Stockholm och Uppsala - och till den stora världen via Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort, liksom pendeltågstationen som enkelt och bekvämt tar dig in till Stockholm C. I närområdet finns både dagis och skola under uppbyggnad, här blir det enkelt för barnfamiljen att trivas.

Fast pris och totalentreprenad
Kedjehusen i Steningehöjden säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då våra hem säljs till ett fast pris, utan budgivning.
Skriv ut

Andra intressanta projekt

EPiTrace logger