Brf Klevens Udde

Sotenäs, Klevens Udde

Vid Skageracks vatten och klipphällar skapar vi nu nya bostadsrätter med havet som granne. Vill du bo på en av världens vackraste platser?

Bostäder: 31 bostadsrätter Tillträde: Från februari 2017 Rum: 1 - 3 rok Yta: 39 - 96 kvm Pris: 1 260 000 - 5 300 000 kr Månadsavgift: 1 235 - 5 460 kr

Nya drömhem med havet som granne

Vid Skageracks vatten och klipphällar skapar vi nu nya bostadsrätter med havet som granne. Vill du bo på en av världens vackraste platser?

De första bostäderna i kvarteret längst ut på Klevens Udde står redan klara och nu bygger vi lägenheterna i etapp 3. Här kan vi erbjuda ett flexibelt boende om 1,5 - 3 rok i yteffektiva lägenheter med stora möjligheter för dig att påverka utförande.

Välkommen till Klevens Udde
Bostadsrätterna ligger ute på en egen udde med behagligt promenadavstånd till samhället Smögen. I det majestätiska utsiktsläget åt sydväst ser man horisontlinjen mellan Västerhavet och himlen. I förgrunden vilar man blicken på Hållö, med Bohusläns äldsta och kanske mest kända fyr. Tittar man mot nordost ser man Smögenbryggan och samhället på andra sidan hamnen. På nordostsidan av området, bara ca. 50 meter från lägenheterna är båtplatserna på Klevens Udde belägna. Förutom bil-och båtplats för de boende finns även faciliteter för sjösättning och vinteruppläggning. Som båtägare vet vi att det ofta medföljer en hel del utrustning, därför finns det ett förråd i eller tillhörande varje lägenhet.

Njut av lugnet
På Klevens Udde bor du i lugn avskildhet. Här finns allt du kan önska dig för ett avkopplande liv med upplevelser runt husknuten. Lägenheterna erbjuder ett exklusivt boende olikt något annat längs Bohuskusten. Tänk dig att vakna till en härlig utsikt över vattnet och Smögen. Som bostadsägare på Klevens Udde har du dessutom möjlighet till en egen båtplats bara 50 meter utanför dörren. Så varför inte ta en morgontur? Passa på att strosa längs den populära Smögenbryggan och dess pittoreska butiker och restauranger. Kvällen avrundas med ett uppfriskande dopp i havet. Kan man bo bättre på Västkusten? I det majestätiska utsiktsläget från området på Klevens Udde ser man horisontlinjen mellan Västerhavet och himlen. I förgrunden vilar man ögonen på Hållö, med Bohusläns äldsta och kanske mest kända fyr. Tittar man mot nordost ser man Smögenbryggan och samhället på andra sidan hamnen. På nordostsidan av udden är båtplatserna för de boende på Klevens Udde belägna.

Service året runt
Det råder ingen tvekan om att Klevens Udde är ett område med unikt läge på västkusten. Där platsen med Bohusläns karaktäristiska bebyggelse och ett extraordinärt läge bildar utgångspunkten för en fantastiskt boendemiljö. Att bo på Smögen genomsyras av kombinationen natur, hav, båtliv och kulturmiljöer. Här har du närhet till all service du kan tänkas behöva hela året runt. Samtidigt som du bor i Västkusten bästa sommarpärla.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Klevens Udde kommer att ha möjlighet att välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning, först till kvarn gäller.

När passar ett nytt hem ditt liv?
Lägenheterna i Klevens Udde etapp 3 har planerad inflyttning under februari respektive juni 2017.

Varmt välkommen att kontakta Alexander Gergils, 0734-16 02 53 för mer information eller visning!
Skriv ut

Intresseanmälan

 • *
 • *
 • *
 • *
  *
 •  * 
 • **
  **
 • Ålder
 • Villkor *
 • *Obligatoriskt fält.
  **Ett av fälten måste vara ifyllt.
Tack för din anmälan!

Andra intressanta projekt

EPiTrace logger