Fröjas Backe

Partille

I attraktiva Partille kommun planerar Peab att bygga 31 moderna och prisvärda villor i naturnära läge. Välkommen till Fröjas Backe i Sävedalen!

Bostäder: 31 småhus Tillträde: Planerad med start från höst 2016 Rum: 5 - 6 rok Yta: 110 - 122 kvm Tomtarea: Pris: 4 070 000 - 4 470 000 kr

Idylliskt villaliv nära stadslivet

I attraktiva Partille kommun planerar Peab att bygga 31 moderna och prisvärda villor i naturnära läge. Välkommen till Fröjas Backe i Sävedalen!

Försäljningen är nu avslutad och alla husen på Fröjas backe är sålda. Är ni intresserade av andra bostäder i Partille så se gärna bostadsrätterna i Partille Port.

Citynära boende med naturen in på knutarna
Grundtanken för de 31 villorna som kommer att byggas i området är att de ska smälta in i de vackra omgivningarna och göra ett så litet nedslag i naturen som möjligt. Husen och uteplatserna kommer att tillvarata både vädersträcksförhållanden och utsikt och kommer att byggas med träd och naturen in på knutarna. I Fröjas backe drar vi nytta av den kuperade terrängen och anpassar husens placering efter tomten. Allt för att skapa ett lugnt och trivsamt område.

Husens 122 kvm är fördelade på två våningar där man värnat om de öppna ytorna för att låta ljuset och naturen vara så närvarande som möjligt. Från den rymliga hallen ser du rakt genom huset till träaltanen som blir familjens självklara mötesplats under sommarmånaderna. Det rymliga köket möter vardagsrummet i en stor öppen passage som gör hela entréplanet till en social plats. Övervåningen på hus 27 rymmer fyra sovrum, badrum och ett ljust allrum. Souterrängplanet i hus 28 - 31 rymmer bad, ett stort allrum, klädkammare och 2 - 4 sovrum.
Här blir det enkelt att trivas.

Service och kommunikationer
Bara 600 meter från området ligger Vallhamra Torg, där bl.a. livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral finns beläget. Från områdets busshållplats kommer det att finnas goda bussförbindelser både till Partille centrum och Göteborg för den som vill åka kommunalt. Restiden till Partille bussterminal är 15 minuter och till Heden i centrala Göteborg tar det 20 minuter. I närheten av Kvarnfallsvägen finns det både grund- och förskola, den närmsta ligger bara 250 meter bort. Direkt söder om området ligger både Knipeflågsbergens naturreservat och Delsjöns friluftsområde.

Fast pris!
Villorna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen att kontakta Daniel Folke, 0733-37 30 93 för mer information!
Skriv ut

Andra intressanta projekt

EPiTrace logger